Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Особливості гідрогелевих пов'язок

Особливості гідрогелевих пов'язок

На кафедрі органічної хімії Національного університету "Львівська політехніка" студенти розробили унікальні гідрогелеві пов'язки, які швидко загоюють рани. Для реалізації цієї ідеї дослідники затратили п’ять років. Пов’язка на 95 % складається з води і армована поліпропіленовою сіткою. Порівняно з аналогами, гідрогелеві пов'язки набагато краще захищають рану від механічних пошкоджень, а наповнення їх лікарськими препаратами широкого спектру дії (обезболюючими, бактеріостатичними, терапевтичними, гемостатичними) дозволяє гнучко підходити до лікувального процесу і враховувати індивідуальні особливості пацієнта та стадії загоєння рани.

Готові пов’язки можна застосовувати при лікуванні вогнепальних ран, опіків та пролежнів, а ще при різноманітних пошкодженнях шкіри. Вона щільно прилягає і не дозволяє бактеріям розмножуватись.

Цікавий факт: початковий задум науковців – суха пов’язка.

Гідрогелі допомагають підтримувати рану у вологому стані. При цьому вони поглинають надлишок рідини і тим самим підтримують необхідний водний баланс для відновних процесів. Українські гідрогелеві пов'язки при набуханні від води не руйнуються і не деформуються, добре прилягають до рани, забезпечуючи її повний захист. Гідрогелеві пов'язки атравматичні: при перев'язках рана не травмується і не кровоточить, що сприяє більш ефективному і швидкому загоєнню. Армовані пов'язки з гідрогелю не вимагають частої заміни, що особливо важливо при великих і глибоких пошкодженнях. Прозорість гідрогелевих пов'язок дозволяє здійснювати моніторинг стану рани і своєчасно проводити ті чи інші медичні маніпуляції.

Гідрогелеві пов'язки вже стали незамінним помічником при термічних ушкодженнях різного ступеня тяжкості і при різних стадіях ранового процесу. Вони незамінні при першої допомоги потерпілому в домашніх умовах і на всіх етапах спеціалізованої медичної допомоги.

Щоб звичайну гідрогелеву пов'язку перетворити на лікувальну, достатньо помістити її у спеціальний розчин на 10 хв.

Компанія "Медринок" займається реалізацією сухих гідрогелевих пов'язок. В асортименті різні види пов’язок:
• охолоджуючі (гідрогелева пов’язка без лікарського засобу);
• знеболювальні (гідрогелева пов’язка з лідокаїном, новокаїном);
• протизапальні (гідрогелева пов’язка з димексидом, ектерицидом, метилурацилом, преднізолоном, з бентонітовою та каоліновою глинами);
• кровозупиняючі (гідрогелева пов’язка з борною кислотою та клюконатом кальцію);
• універсальні (суха гідрогелева пов’язка; наповнюється необхідним лікарським засобом на вибір лікаря).

Якщо Ви бажаєте придбати гідрогелеві пов'язки, телефонуйте нам або скористайтесь спеціальної формою на сайті. Будемо раді співпраці!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.