Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Контейнери для збору аналізів

Контейнери для збору аналізів

Контейнери для збору аналізів - призначені для збирання та транспортування на загальноклінічні дослідження проб: сечі, калу, мокротиння, ліквору, випітні рідини, слизу, тканини, патоморфологічного матеріалу та інших біологічних матеріалів.

Використовуються в медичних закладах (лікарні, поліклініки), в лабораторіях, науково-дослідних установах та у побуті. Контейнери для біологічних рідин виготовлені - з ультра чистого поліпропілену або прозорого медичного полістиролу, обидва матеріали є хімічно нейтральними та бактеріально чистими та механічно стійкими речовинами.

Контейнери забезпечені кришкою, що герметично загвинчується і цим самим забезпечує надійний захист від протікання, розбризкування та інгаляційного контакту, що забезпечує повну герметичність при транспортуванні біологічного матеріалу.

На прозорій стінці контейнера для збору є етикетка або спеціальне матове віконце для запису інформації про пробу та пацієнта.

Контейнери призначені для забору калу укомплектовані ложечкою для зручності забору матеріалу для дослідження.


Контейнери для збору аналізів можна придбати оптом і в роздріб у компанії ТОВ “Медринок”. Компанія реалізує різноманітне домашнє, медичне та лабораторне обладнання, реактиви та розхідну продукцію від провідних зарубіжних та вітчизняних виробників. Фахівці відділу продажу допоможуть Вам підібрати обладнання та товари за Вашими вимогами щодо характеристик та ціни.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.