Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Переваги пластикового лабораторного посуду

Переваги пластикового лабораторного посуду

На сьогодні в практичній діяльності пластиковий лабораторний посуд швидко стає предметом вибору в багатьох клініко-діагностичних лабораторіях. Багато компаній-виробників та дистриб'юторів лабораторного обладнання та розхідних матеріалів пропонують широкий вибір пластикової продукції та посуду для лабораторного використання.

 

Весь лабораторний пластик повинен містити невелику кількість стабілізуючих добавок, які роблять пластик здатним до формування, як правило, це теплові стабілізатори та антиоксиданти. При виборі пластикової продукції слід віддавати перевагу тій, яка містить найнижчі, слідові кількості стабілізаторів. Крім стабілізаторів в якості добавок можуть використовуватися освітлювачі, УФ-стабілізатори, наповнювачі, які можуть зробити виробництво дешевше і швидше або додати додаткові властивості пластику. Але переваги наявності будь-якої добавки повинні бути зважені, проти ризику забруднення лабораторних зразків. Як правило, чим вище якість пластикових смол використаних при виробництві посуду, тим вище вартість готової продукції. Якісно виконаний пластиковий лабораторний посуд зазвичай є дорожчим, але все одно виграє за ціною в порівнянні з скляним посудом.

 

Основними перевагами пластикового лабораторного посуду над скляним є:

 

  • легкість в порівнянні зі скляним, фарфоровим посудом;

  • економічність і доступність;

  • зручність і безпека;

  • великий термін експлуатації;

  • ударостійкість;

  • можна застосовувати при температурах від -10 до +121 С;

  • специфічна хімічна стійкість.

 

❗️Більшість хімічних реактивів, таких як луги та кислоти потрібно зберігати тільки в такому посуді, так як більшість агресивних речовин можуть вступити в реакцію з матеріалом, з якого виготовлений посуд. Але це не відноситься до висококонцентрованих розчинів, вони навпаки призводять до швидкого руйнування пластику, взаємодіючи з ним.

 

⚠️Пластиковий посуд може бути як багаторазового, так і одноразового використання. В обох випадках є свої переваги:. 

  • Багаторазовий дозволяє використовувати декілька разів один і той же посуд. 

  • Одноразовий, в свою чергу, не вимагає грошових і часових витрат на мийку і стерилізацію.

 

Пластиковий посуд та іншу розхідну пластикову продукцію призначену для лабораторного використання можна придбати оптом і в роздріб у компанії ТОВ “Медринок”. Компанія реалізує різноманітне домашнє, медичне та лабораторне обладнання, реактиви та розхідну продукцію від провідних зарубіжних та вітчизняних виробників. Фахівці відділу продажу допоможуть Вам підібрати обладнання та товари за Вашими вимогами щодо характеристик та ціни.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.