Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Апарати для вимірювання холестерину

Апарати для вимірювання холестерину

Постійний контроль рівня холестерину при серцево-судинних захворюваннях — це норма в повсякденному житті. У спеціалізованих лабораторіях, для того щоб зробити такий аналіз необхідно витратити велику кількість червоних кров’яних тілець і результати аналізу будуть готові тільки через 24 години. В деяких випадках вимірювання холестерину необхідне швидко, для того щоб усунути симптоми. Для цього можна використовувати портативні прилади для вимірювання холестерину в домашніх умовах. При використанні таких приладів, результати готові протягом 5-7 хвилин. Особливо це важливо для осіб, які мають захворювання печінки.

Як влаштований прилад?

Основна популярність даного продукту полягає в його швидкості. Виміряти рівень холестерину можна протягом 5-7 хвилин. Апарат дозволяє виявити не тільки загальний рівень холестерину, але і кількість ліпопротеїдів низької і високої щільності. Це особливо важливо при високому рівні холестерину. Для використання приладу необхідна наявність спеціального паперу (тест-смужок). Тестові смужки потрібні для того щоб нанести на них необхідну кількість крові. Смужки просочені спеціальним реагентом, які вступають в реакцію з плазмою крові. Ліпопротеїди які містяться в плазмі вступають в реакцію з реагентом на смужках. Після того як почалася реакція колір смужки змінюється. Залежно від того який спектр прийняла смужка, згідно з таблицею яка додається до приладу, можна визначити приблизний рівень холестерину. На замітку! Для того щоб виміряти рівень холестерину в домашніх умовах не потрібно витрачати велику кількість крові. Досить невеликої краплі.

Для чого необхідно проводити тест?

Контролювати рівень холестерину в крові необхідно в першу чергу пацієнтам, які знаходиться в групі ризику. Наприклад, при генетичних мутаціях гена що відповідає за транспортування АТФ, рівень холестерину постійно змінюється, що призводить до різних симптомів. Через те що холестерин є такою ж необхідністю як білок в організмі людини, його контроль актуальний навіть для здорових людей. У більшості людей переважає рівень ліпопротеїдів низької щільності. Це призводить до виникнення малого просвіту в судинах. В результаті чого збільшується артеріальний тиск і виникає ризик розвитку інсультів, атеросклерозу або ішемічної хвороби серця.

Найсприятливішим для організму вважається високий рівень ліпопротеїдів високої щільності. Однак і надмірна кількість даного виду ліпопротеїду здатна згубно впливати на організм.

В результаті того, що холестерин жодним чином не проявляє себе в організмі при перших стадіях виникнення, в подальшому виявляються різні захворювання, які потребують постійного контролю холестерину. Для того щоб контролювати рівень холестерину щодня, необхідно використовувати спеціальний прилад для вимірювання в домашніх умовах. Такий спосіб набагато дешевше, ніж здавання крові на аналіз холестерину в спеціалізованих лабораторіях.

Як вибрати прилад?

При виборі вимірника холестерину необхідно враховувати наступні аспекти:

  • При виборі варто враховувати час, який необхідно витратити на вимір холестерину. Оптимальним для вимірювання вважається час від 2,5 до 3 хвилин.

  • Необхідно перевірити конструкцію самого приладу. Не повинно бути щілин і конструкція повинна на дотик бути міцною;

  • У деяких випадках варто звернути увагу на розмір кнопок. У літньому віці, зір може підводити і бачити дрібні деталі стає важче;

  • Наявність внутрішньої пам’яті. Внутрішня пам’ять в таких приладах необхідна для того щоб вести щоденник обліку. Це необхідно для того щоб побачити динаміку зміни холестерину в організмі, за умови що прилад є індивідуальним у використанні; 

  • Важливо враховувати і розміри приладу. Оскільки даний прилад є повсякденним для використання, його розміри грають важливу роль. 

  • При активному способі життя прилад необхідно постійно мати під рукою, компактні розміри будуть більш зручні; 

  • Можливість виведення результатів тесту в цифровий формат. Це необхідно для того щоб лікар, який досліджує пацієнта, міг переглядати динаміку протягом усього курсу лікування. У цифровому варіанті, можна побачити не тільки загальний аналіз крові, але і деякі види з розширеного функціоналу приладу; 

  • При виборі приладу, необхідно враховувати комплектацію. У хороших моделях, як правило, укладають спеціальні ручки для проколювання. Вони необхідні для того щоб добути потрібну кількість крові для тесту; 

  • Особливо важливо враховувати яка кількість енергії необхідна приладу для тривалої дії. Велика частина приладів побудована таким чином, щоб можна було міняти батарейки.

Отже, купуючи даний пристрій, людина обов’язково повинна врахувати наступні моменти:

  1. Портативність апарату і легкість у використанні. У тому випадку, якщо прилад для вимірювання холестерину має занадто багато додаткових властивостей і функцій, то може виникнути необхідність в більш частої заміни елементів живлення і здійсненні технічного обслуговування.

  2. Обов’язково потрібно подивитися, чи укомплектований прилад спеціальними тест-смужками для швидкого і ефективного проведення дослідження. Комплектація також може включати спеціальний пластмасовий чіп. Який робить роботу з пристроєм більш простий.

  3. Ручка для проколу шкіри і забору крові для аналізу. Вона дає можливість контролювати глибину проколу, що зводить хворобливі відчуття до мінімуму, і дозволяє застосовувати один прилад для всіх членів сім’ї.

  4. Точність результатів. Добре, якщо прилад буде оснащений функцією запам’ятовування попередніх результатів вимірювань, тому що в такому випадку можна буде провести аналіз динаміки протікання хвороби і, якщо буде потрібно, поміняти стратегію терапії.

  5. Важливим показником є виробник приладу і наявність гарантійного обслуговування. Обов’язково відразу потрібно буде звернути увагу на те, наскільки близько до місця проживання розташовується сервісний центр.

 

Холестерометр можна придбати оптом і в роздріб у компанії “Медринок”. Компанія реалізує різноманітне домашнє, медичне та лабораторне обладнання, реактиви від провідних зарубіжних та вітчизняних виробників. Фахівці відділу продажу допоможуть Вам підібрати обладнання за Вашими вимогами щодо характеристик та ціни.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.