Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Меблі для хімічних лабораторій: різновиди, особливості, призначення

Меблі для хімічних лабораторій: різновиди, особливості, призначення

Для оснащення дослідницьких центрів та лабораторій використовуються меблі з особливими характеристиками та параметрами. При їх виготовленні, враховуються плановані умови експлуатації, вимоги щодо гігієнічності, безпеки та функціональності. Наприклад, досить жорсткі вимоги пред'являються до меблів для хімічних лабораторій, оскільки вони використовуються в особливо складних умовах.

Повноцінно обладнана хімічна лабораторія ідеально підходить для дослідження властивостей речовин, матеріалів, спостереження за перебігом взаємодії реагентів. Очевидно, що проведення робіт у хімічній лабораторії може бути небезпечним для персоналу, саме тому для захисту персоналу розроблено та затверджено певні стандарти, норми, що пред'являються до експлуатованих меблів та зберігання реагентів.

Типи меблів для хімічної лабораторії

Види меблів для хімічної лабораторії:

  • Витяжні шафи, призначені для безпечного зберігання кислот, лугів. Також вони використовуються при проведенні робіт, пов'язаних з випробуваннями горючих та легкозаймистих рідин. Наприклад, вони незамінні при хімічному аналізі, органічному синтезі.
  • Лабораторні столи. Ідеальний варіант – столи, каркас та всі допоміжні поверхні яких виконані зі сталі. Такі моделі столів підходять для проведення будь-яких аналізів, у тому числі, що мають на увазі роботу з концентрованими лугами, кислотами.
  • Цільнометалеві приладові столи та столи-тумби.
  • Острівні столи та столи-тумби, що забезпечують можливість одноразової роботи кількох лаборантів.
  • Столи для титрування, дно яких оброблено хімічно та механічно стійкими покриттями.


На що звернути увагу при виборі меблів для хімічної лабораторії?

  • Особливості меблів для хімічної лабораторії:
  • Всі предмети меблів виконуються з вогнестійких матеріалів, які не схильні до утворення корозії, або покриваються відповідними складами. Це виключає можливість передчасного руйнування виробів у складних умовах експлуатації.
  • Випускаються витяжні шафи з різним обладнанням, тому володіють різним функціоналом. Наприклад, можна підібрати моделі, забезпечені підйомними екранами, автоматами аварійного вимкнення, противагами, опорами що регулюються, і т.д.

 Найбільш якісними вважаються меблі для хімічної лабораторії, які випускаються на підприємстві з повним виробничим циклом. В такому разі можна розраховувати, що контроль якості продукції здійснювався на всіх етапах їх випуску, починаючи від приймання сировини, закінчуючи оцінкою виготовленої продукції.

 Найкращі експлуатаційні характеристики демонструють цільнометалеві меблі для хімічної лабораторії. При цьому всі металеві частини меблів в обов'язковому порядку повинні бути покриті спеціальною стійкою хімічно порошковою фарбою, що забезпечує несприйнятливість деталей до негативних зовнішніх умов, у тому числі впливу кислот і лугів. У таких умовах неприпустимо використання виробів, конструктивні елементи яких виготовлені з ДСП, меламіну, алюмінію, пластику тощо.

Лабораторні меблі та продукцію призначену для лабораторного використання можна придбати оптом і в роздріб у компанії ТОВ “Медринок”. Компанія реалізує різноманітне домашнє, медичне та лабораторне обладнання, реактиви та розхідну продукцію від провідних зарубіжних та вітчизняних виробників. Фахівці відділу продажу допоможуть Вам підібрати обладнання та товари за Вашими вимогами щодо характеристик та ціни.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.