Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Чому діагностичні лабораторії набирають все більшої популярності

Чому діагностичні лабораторії набирають все більшої популярності
Статистичні дані свідчать про те, що результати лабораторної діагностики лежать в основі 75% лікарських рішень і тому беззаперечно являються невід’ємною частиною якісної медичної допомоги пацієнтам.
Загальновідомий факт, що ставлення до клінічних лабораторій зі сторони держави відбувалося по залишковому принципу, а поняття «контроль якості» не мало великого значення в організації роботи самих лабораторій. Але! Сучасні реалії світу змінили це ставлення та змусили громадськість звернути увагу на суспільну потребу у якісній лабораторній діагностиці.
Тільки за даними загальнодоступного інструменту Google Trends, в 2021 році пошук за ключовими словами «здати аналізи», «лабораторні дослідження», «аналіз крові» досягнув 100% позначки
Що це означає для лабораторій
Разом зі збільшенням попиту збільшується і пропозиція, а відтак зростає і конкуренція за одиничного клієнта. Збільшення конкуренції неминуче призводить до зростання вимог та очікувань клієнтів щодо якості обслуговування, доступності, зручності та швидкості надання послуг діагностичними лабораторіями. Це класична ринкова модель закону попиту та пропозиції в дії.
Багато успішних лікарів мріють розпочати свою приватну медичну практику або лабораторний бізнес, наприклад, відкрити приватний кабінет за своєю спеціальністю, медичну клініку/центр чи лабораторію. В наші дні відкрити приватну медичну клініку або лабораторію може будь-який підприємець і для цього не обов'язково мати медичний диплом, бути лікарем-практиком чи мати досвід роботи в лабораторії.
Якщо Ви хочете власну клініку або лабораторію та визначилися із напрямом діяльності, але не знаєте з чого почати – наша команда фахівців допоможе на всіх етапах розвитку бізнесу! З досвіду роботи компанії ТОВ "Медринок", відкриття лабораторії хоч і дорогий, але дуже перспективний бізнес. Не бійтеся ризикувати, і удача завжди супроводжуватиме вас!
Звернувшись в компанію “Медринок”, Ви отримаєте:
⦁ Фахову консультацію по витратам на старті
⦁ Консультації у підборі приміщення
⦁ Допомогу у підборі діагностичного обладнання для проведення різноманітних обстежень або досліджень
⦁ Доступні ціни на ринку на обладнання та матеріали
І все це безкоштовно, за умови закупки частини обладнання у нас
Об’єднайте свої зусилля із зусиллями тих, хто стане Вашим надійним Партнером!!!
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.