Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Застосування біохімічних реагентів

Застосування біохімічних реагентів

Навіщо використовуються біохімічні реагенти, яка потреба в них у медицині, біотехнологіях? 

Їх компоненти призначені для подальшого визначення характерних змін у складах та обміні речовин, забезпечення ефективної діагностики загального стану організму, і навіть подальшого лікування пацієнта від різних захворювань. Спостереження робляться безпосередньо під час перебігу різних патологій.

 

Особливості використання

 

У сучасній практиці актуально використовувати біохімічні реагенти для визначення ферментів. Зокрема, дослідженню піддаються:

  • ферменти
  • субстрати
  • електроліти
  • ліпіди
  • імунотурбідиметричні тести
  • калібратори
  • стандарти
  • контрольні матеріали

 

Також можуть аналізуватися різні склади, які мають встановлені межі показників, в лабораторних дослідженнях.

 

З огляду на те, яка величина відхилення показників, можна з високою точністю діагностувати виникнення різних захворювань у людини.

Саме із зазначеними вище цілями необхідно використовувати численні біохімічні реагенти для ідентифікації субстратів. З їхньою допомогою можна запросто визначити білок, рівень лейкоцитів у крові, стан гемоглобіну, наявність в організмі людини нітратів, окремих кетонових тіл, інших показників, які є актуальним рішенням для кожного випадку лабораторних досліджень.

 

Як проводяться лабораторні дослідження?

 

Біохімічні реактиви застосовуються в різних дослідженнях. Зокрема, біохімічний аналіз стану організму людини є так само актуальним як і різні оптичні методи дослідження. Зокрема, проводиться спектрофотомія, ЯМР, а також полярографія та інші операції, які допоможуть виявити численні порушення у стані здоров'я потенційного пацієнта.

 

Одним із найважливіших напрямів у галузі клінічної діагностики є поступовий перехід до діагностики в експрес режимі. Проведення аналізу у мінімальні терміни сприяє прискоренню процесу лікування людини. Реактиви для біохімічних досліджень отримали широке застосування у тому випадку, коли використовуються тест-смужки. На відміну від інших методів, такі аналізи не вимагають від людини використання допоміжної апаратури, все можна зробити самостійно або в мобільних умовах, витративши на це мінімум часу і зусиль.

 

Від недавнього часу активно використовуються і численні імунологічні способи дослідження стану організму. Це безпосередньо діагностичні способи, які надалі ґрунтуються саме на впливі на організм численних антитіл і навіть антигенів. Застосовуються компоненти при попередженні руйнівного на стану людини, патологій і бактерій, гормональних порушень.

 

Переваги біохімічних реагентів

Завдяки даним, отриманим в клінічних лабораторіях з використанням різних біохімічних реагентів, можлива швидка і точна постановка діагнозу для надання екстреної допомоги. Також шляхом досліджень крові/сечі, можливо контролювати ефективність і безпеку призначеної лікарської терапії.

До переваг біохімічних реагентів відносяться:

  • зручність і простота застосування;
  • гарантована стабільність протягом зазначеного виробником терміну придатності;
  • вміст високоякісних компонентів;
  • економічність у використанні;
  • здатність адаптації до приладів-аналізаторів;
  • висока чутливість і точність;
  • розширений діапазон діагностичних вимірів;

 

Придбати  біохімічні, гематологічні реагенти, ІФА тест-системи та інше можна оптом і в роздріб у компанії ТОВ “Медринок”. Компанія реалізує лабораторне обладнання та реактиви від провідних зарубіжних та вітчизняних виробників.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.