Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Компресійний трикотаж

Компресійний трикотаж

Серед широкого спектру сучасних методів лікування венозних захворювань одним з найбільш ефективних способів боротьби з варикозом є саме носіння компресійного трикотажу. Це особлива білизна медичного призначення, що надає постійний тиск на поверхню ноги, допомагає:

● підтримувати судини ніг в тонусі і запобігати їх надмірному розтягненню;

● покращувати роботу клапанного апарату вен;

● нормалізувати венозний кровотік в нижніх кінцівках;

● запобігати утворенню тромбів.

Крім того, регулярне носіння компресійних виробів сприяє зменшенню таких проявів варикозу, як відчуття важкості і розпирання в ногах, набряки, судоми, больові відчуття. Виражений лікувальний ефект досягається завдяки використанню особливих технологій в’язки, що забезпечують створення градуйованого тиску на нижні кінцівки.

Як діє компресійний трикотаж

Регулярне носіння компресійного трикотажу є ефективним засобом профілактики і лікування варикозу. Креми і таблетки проти варикозного розширення вен не створять необхідних умов для відтоку крові від нижніх кінцівок, не захистять від застійних явищ при статичному способі життя. Саме цю непросту проблему допомагає вирішувати компресійний трикотаж.

Сучасні вироби з такого трикотажу виглядають дуже привабливо, чудово поєднуються з одягом і не привертають до себе уваги. Існує кілька класів компресії такого трикотажу. Кожному класу відповідає певний інтервал тиску, створюваного на поверхні тіла, в міліметрах ртутного стовпа.

Користь компресійного трикотажу полягає в стисненні великих вен, що зменшує загальну кількість крові, яка протікає через них. Так знижується навантаження на венозну стінку. Причому здавлюються не тільки поверхневі вени, але і глибокі, що покращує кровотік і в дрібних судинах.

Класи компресійного трикотажу

Компресійну білизну — панчохи, колготки і гольфи, розділяють на чотири класи, які забезпечують різний ступінь здавлювання і, відповідно, призначені для різних випадків застосування. Якщо звичайні трикотажні вироби маркуються відповідно до їх щільності, то спеціальний трикотаж маркується відповідно до тиску, що чиниться на ногу в області щиколотки.

  • I Ккл — легка компресія. Здавлювання на щиколотці 18,4-21,1 мм.рт.ст. Вироби цього компресійного класу рекомендуються вагітним жінкам, щоб не допустити початку патологічного процесу варикозного розширення вен. Крім цього, такі вироби рекомендовані на початкових стадіях захворювання варикозом, а також при діагностованому захворюванні, яке називається синдромом важких ніг.

  • II Ккл — середня компресія. Здавлювання на щиколотці доходить до показників 25,2-32,3 мм.рт.ст. Такі вироби лікарі рекомендують вагітним, у яких діагностована варикозна хвороба, хворим в післяопераційний період при операціях на судинах, для профілактики при ризику тромбозу глибоких вен, а також при гострому тромбофлебіті і в інших випадках, які визначає лікуючий лікар.

  • III Ккл — сильна компресія, стиснення в області щиколотки на рівні 36,5-46,6 мм.рт.ст. Трикотаж з таким ступенем компресії, як правило, призначають або рекомендують при підтверджені варикозної хвороби, ускладненої трофічними порушеннями; при посттромбофлебічній хворобі; при тромбозах глибоких вен і при необхідності лікування виразок; а також у випадках лімфовенозної недостатності.

  • IV Ккл — дуже сильна компресія, що означає дуже сильне здавлювання в області щиколотки — понад 59 мм.рт.ст. Призначаються такі вироби нечасто — при лімфодемі, яка відома під назвою «слоновість», і при вроджених дефектах судин і судинної системи в цілому.

При виборі спеціального трикотажу з компресійними властивостями дуже важливо пам’ятати, що ці вироби мають протипоказання — атеросклеротичні процеси в нижніх кінцівках, а також інші судинні захворювання, деякі діабетичні хвороби, дерматити неясного генезу. Відповідно, перш ніж купувати компресійну білизну як спосіб боротьби з варикозом або при інших захворюваннях завжди слід консультуватися з лікарем.

Придбати вироби, які повинні полегшити стан втомлених ніг, відрегулювати і поліпшити венозний кровообіг, можна в компанії ТОВ ”Медринок”, в інтернет магазині представлено широкий асортимент компресійного трикотажу різного призначення. 

https://medrynok.in.ua/ua/g102373839-kompresijnij-trikotazh

Але дуже важливо попередньо отримати вичерпну консультацію лікаря і точно визначити, які саме вироби і якого класу компресії слід купувати. До речі, якщо захворювання виліковне або якщо стан здоров’я вен змінюється, то з плином часу можуть знадобитися вироби іншого класу, тому робити запаси «на потім» немає ніякого сенсу.

 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.