Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як правильно підібрати обладнання для ІФА

Як правильно підібрати обладнання для ІФА

Імуно-ферментний аналіз (ІФА)- це вид аналізу, за допомогою якого виявляється комплекс «антиген - антитіло», який виробляється коли організм уражений вірусом. В клінічних зразках пацієнта венозний забір крові. Цей комплекс утворюється завдяки імунологічній реакції антигену з відповідним антитілом. ІФА-тест виявляє імунну реакцію на вірус - рівень антитіл.

Обладнання для імуноферментного аналізу - це пристрої і апарати для імунологічної лабораторної діагностики антигенів і антитіл.  Лабораторне обладнання для ІФА-лабораторій включає в себе: планшетні шейкери, термошейкер, планшетні фотометри, мультиплексні іммуноаналізатори, а також різні вошери (промивачі) для планшет. Додатково також можуть використовуватися копіювальні пристрої, центрифуги, пробірки і дозатори.

Імунохімічні дослідження в сучасній лабораторії повинні проводитися за допомогою напівавтоматичних і автоматичних ІФА-систем. Різниця полягає в тому, автоматичний ІФА-аналізатор здійснює процес дослідження в автоматичному режимі, в напівавтоматичному аналізаторі - переноситися в ручну.

Сучасний ІФА аналізатор повинен складатися з розподільника проб, дозатора, зв'язує реагенти, системи детекції, блоку обробки результатів і ситеми для промивання планшетів. Для виявлення радіоактивного ізотопу в імунно-радіометричних методах, використовують сцинтиляційний лічильник; при імуноферментному методі - фотометр; при імунофлуорисцентному методі - флюорометр; при імунохемілюмінесцентному методі - люмінометр.

ІФА аналізатор має складний блок обробки даних, оскільки повинен враховувати велику кількість чинників, а також використовувати калібровану криву.

Імуноферментний аналіз цінується за його високу чутливість і специфічність. Така діагностика дозволяє максимально точно визначити вид збудника хвороби, його концентрацію, на підставі чого робиться висновок про стадії захворювань.

Найчастіше для дослідження необхідна сироватка венозної крові. На аналіз також береться спинномозкова рідина, секрет з цервікального каналу і уретри, рідина склоподібного тіла. За необхідності ІФА можна зробити за 1-2 години.

Практично в кожній клінічній лабораторії часто виникає необхідність в проведенні імуноферментного аналізу. Для отримання кваліфікованої консультації щодо вибору та придбанння ІФА-аналізатору, необхідно звернутися в компанію "Медринок". Наша компанія пропонує великий вибір автоматичних та напівавтоматичних систем для імунологічних реакцій провідних світових виробників лабораторного обладнання. Ми будемо раді Вас бачити в якості наших постійних клієнтів. Гарантуємо якісне та кваліфіковане обслуговування кожного клієнта незалежно від суми замовлення.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.