Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

ПЛР обладнання. особливості

ПЛР обладнання. особливості

Метод полімерної ланцюгової реакції (ПЛР) заснований на багаторазовому копіюванні певної ділянки ДНК за допомогою ферменту - термостабільної ДНК-полімерази і специфічних праймерів в процесі повторюваних температурних циклів. Відбувається багаторазове збільшення кількості специфічних фрагментів ДНК збудника.

Діагностичну чутливість та специфічність ПЛР можна порівняти, а часто і перевершують такі, що забезпечуються культуральним методом, які є «золотим стандартом» у діагностиці інфекційних захворювань. Якщо врахувати тривалість процедури вирощування культури клітин (від декількох тижнів до декількох місяців), то перевага методу ПЛР стає безсумнівною. Результати ПЛР-аналізу можна отримати протягом одного робочого дня, при цьому відібрані для аналізу проби можуть зберігатися (накопичуватися) протягом навіть декількох тижнів при дотриманні відповідних температурних норм.

Для ПЛР-лабораторії необхідна наявність лабораторне обладнання купити Україна:

  • Термостат для проведення ПЛР-аналізу для проведення полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) в клініко-діагностичних і наукових лабораторіях.
  • УФ-бокс для проведення ПЛР для використання в лабораторіях ДНК аналізу, генної інженерії, молекулярної біології. Бокс має бути виконаний з  скла з УФ-захисним покриттям. Необхідна наявність рами, робочої поверхні і задньої стінки з нержавіючої сталі.
  • Прилад для просушування гелю, який висушує гель для подальшого спектрофотометричного сканування, авторадіографії або флюорографії. Для створення вакууму прилад підключається до вакуумного або водоструйного насосів.
  • Трансілюмінатор, який використовується для візуалізації нуклеїнових кислот і білків в гелях, на блотах, в мікропланшетах з використанням флуоресцентних барвників.
  • Камера електрофоретична для горизонтального електрофорезу нуклеїнових кислот в агарозному гелі.

Найчастіше ПЛР-метод застосовують для діагностики ВІЛ, герпесу, різних статевих інфекцій, зокрема хламідіозу, уреаплазмозу, гарднереллеза, мікоплазмозу та трихомоніазу, кандидозу, гепатитів, мононуклеозу, лістеріозу, цитомегаловірусу, туберкульозу, вірусу папіломи людини, кліщового енцефаліту. Особливо затребуваним стало обладнання для ПЛР під час пандемії COVID-19.

Використання полімеразної ланцюгової реакції в сучасній діагностиці актуальне, оскільки в клінічних дослідженнях, онкодіагностиці, ветеринарії та криміналістиці більш ефективного способу виявити чужорідні або видозмінені ДНК не існує. ПЛР-обладнання для лабораторій володіє такими перевагами:

  • Повна автоматизація процесу аналізу;
  • Використання будь-яких біологічних матеріалів, в тому числі гістологічних;
  • Досить кількох десятків мікролітрів зразка для повноцінного дослідження;
  • Результат може бути отриманий через кілька годин, після отримання матеріалу;
  • Можливе виявлення декількох різних збудників одночасно.

ПЛР-обладнання, придбати яке Ви маєте можливість на сайті компанії "МЕДРИНОК", дозволяє отримати вичерпні дані для постановки діагнозу в найстисліші терміни і значно прискорити початок лікування.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.