Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Стерилізація медичних виробів

Стерилізація медичних виробів

Стерилізація медичних виробів відіграє ключову роль в профілактиці поширення внутрішньолікарняних інфекцій. А тому сам процес підготовки до стерилізації та контролю якості повинен бути врегульованим не лише законодавчо, а й внутрішніми інструкціями в закладі.

Повітряний метод стерилізації:

- у якості стерилізаційного агента виступає сухе розжарене повітря. Знезараження здійснюється у повітряних стерилізаторах;
- цим методом стерилізують такі медичні інструменти: хірургічні; стоматологічні; гінекологічні; елементи приладів, апаратів, особливо такі, що виготовлено їх з нестійких до корозії металів та силіконової гуми.

Хімічний метод стерилізації медичних виробів:

- здійснюють за допомогою хімічних стерилянтів. Цей метод застосовують для знезараження виробів, що містять у своїй конструкції матеріали, чутливі до дії високих температур, що робить використання інших методик неможливим;

- для стерилізації медичних виробів використовуйте стерилянти, що мають спороцидну дію. До них належать засоби, діючою речовиною яких є альдегіди, пероксид гідрогену, надоцтова кислота, аміни, гуанідини тощо.

- знезараження хімічними стерилянтами проводять у спеціальному устаткуванні. У процесі суворо дотримуйтеся правил асептики. Медперсонал повинен працювати у стерильному медичному халаті, шапочці медичній (волосся має бути надійно сховане під шапочкою), бахілах, або взутті, що підлягає дезінфекції, захисній масці, стерильних рукавичках. У роботі використовуйте лише стерильні інструменти та ємності. Відмивайте вироби від залишків стерилянтів стерильною водою.

Замовити обладнання, дезінфектори, чи ємності для стерилізації можна на сайті “Медринок”:
https://medrynok.com.ua/goods/dezinfekcii-228302/

або телефонуйте: 0638110859!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.