Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати шовний матеріал?

Як вибрати шовний матеріал?

Загоєння ран - це процес, який може тривати від кількох днів до 6 місяців. Наприклад, шкірним покривам необхідно кілька днів, м'язовим тканинам знадобляться тижні, а сухожиллям та судинам потрібно кілька місяців. Також на швидкість загоєння ран після операцій впливають й індивідуальні особливості тіла пацієнта. Ну, і звичайно ж, мають значення шовні приналежності, які були обрані для хірургічної операції. Вибір подібних виробів залежить від того, що шов повинен бути максимально міцним до повного відновлення розрізаних тканин. Звичайно, незалежно від обраних ниток, вони будуть сприйматися людським організмом, як сторонні предмети, що викликають більш або менш помітну реакцію тканин.

Хірургічні шовні матеріали поділяються на 2 типи:

- розсмоктувальні нитки (такі матеріали з загоєнням рани повільно розчиняються під дією ферментів або через гідроліз в рідині тканини);
- не розсмоктувальні (ці нитки не зникають, а поступово вростають в тканини організму, але ізолюються від них фібробластовою оболонкою).
Іноді використовують спеціальні шовні нитки, які видаляються лікарем (знімання швів) у міру загоєння рани.

За структурою нитки поділяються на мононитку і полінитку (багатоволоконна). Мононитка - це нитка, що складається з єдиного цілісного волокна. Вона має гладку рівну поверхню. Полінитка буває кручена і плетена. Може бути з покриттям і без нього. Багато полінитки покривають спеціальним покриттям, яке надає нитки гладку поверхню, що допомагає уникнути пошкодження тканини та кровоточивості.

Обрати шовний матеріал можна на сайті “Медринок”:
https://medrynok.com.ua/goods/nitki-hirurgichni-237114/

Або замовляйте по телефону: 0638110859

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.