Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Особливості лабораторного посуду та вимоги до нього

Особливості лабораторного посуду та вимоги до нього

Правильно підібраний посуд в лабораторії забезпечує успіх наукової діяльності. Для цього закуповуються сотні різних колб, воронок та іншого посуду. Лабораторний посуд - це весь спектр робочих ємностей, необхідних для організації функціонування хімічної, медичної чи будь-який іншої лабораторії. Без належного оснащення діяльність такого роду установ, як відомо, забезпечити неможливо.  Без нього не провести жодного досліду чи експерименту, який передбачає нагрівання, тиск вище атмосферного, задіяння їдких реактивів та інших високоактивних матеріалів. Від його якості та правильного застосування певною мірою залежать підсумки і успіх проведених досліджень. Якщо Ви у пошуку надійного постачальника лабораторного посуду, рекомендуємо співпрацювати з компанією "Медринок".  Вся продукція реалізується оптом та в роздріб по всій території України.

Існує скляний і пластиковий лабораторний посуд. Найбільш поширений в лабораторіях посуд загального призначення, який виготовляють із скла. Завдяки термічній стійкості скло є придатним матеріалом для виготовлення хімічного посуду. Проте, якщо термостійких дослідів проводити з певним видом посуду Ви не намірені, можете сміливо купляти пластиковий.

За призначенням весь посуд ділиться на три групи:

  • Мірний посуд. На його стінках нанесений малюнок зі значеннями в мілілітрах або грамах. Використовують такий посуд при звичайній температурі, коли не потрібно нагрівати вміст посудини.
  • Немірний лабораторний посуд. Він виробляється з високоміцного матеріалу, оскільки повинен витримувати великі температури.
  • Спеціальний посуд. Ці хімічні прилади (колби, ексикатори і так далі) потрібні для проведення певних дослідів.

Існує низка аспектів, яким повинен відповідати лабораторний посуд. Перелік вимог до нього виглядає так:

  • оперативність і легкість обробки. Все в лабораторії повинне сприяти швидкій та неускладненій роботі працівника, посуд зокрема. Він повинен бути вчасно чистим і сухим.
  • високоміцність, стійкість до механічних впливів, ударостійкість. Він має бути міцним, стійким до ударних навантажень і крихкого руйнування.
  • термостійкість (стійкість до підвищених температур). Про ступінь термостійкості того чи іншого предмета можна дізнатися з технічних параметрів.
  • стійкість до впливу агресивних середовищ, хімічна інертність. Кислоти, луги, розчинники та інші агресивні рідкі, газоподібні речовини - нерідкісне явище в більшості лабораторій.
  • довговічність з повним збереженням початкового зовнішнього вигляду. Незалежно від інтенсивності задіяння посуду, сліди на поверхні залишатися не повинні, щоб не заважати візуальному контролю процесу.
  • невелика вага. Інтенсивна експлуатація передбачає ще одну вимогу, а саме незначну вагу робочих предметів.
  • відповідне маркування. Перш за все, важливе позначення обсягу на стінках посудини. Завдяки цьому підвищується зручність виконання маніпуляцій. Також має значення контрастна градуювальна шкала. Вона не скрізь обов’язкова, точно повинна бути на мірних ємностях, на інших може бути присутня не завжди.
  • розумна ціна. Занадто низька вартість часто може свідчити про негативні характеристики виробу, надмірно висока є економічно невиправданою в деяких ситуаціях, наприклад, в екстремальних умовах. Найкраще - це оптимальне якісно-цінове співвідношення.

Не забувайте, що справжній якісний лабораторний посуд має продаватися разом з паспортом та сертифікатами. Замовляйте медичні товари у нашому магазині, ми будемо раді вас бачити в якості наших постійних клієнтів. Гарантуємо якісне та кваліфіковане обслуговування кожного клієнта незалежно від суми замовлення.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.