Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Аквадистилятор і дистильована вода

Аквадистилятор і дистильована вода

Дистильована вода - повністю чиста вода, яка не містить ніяких домішок. Її використовують для коригування щільності електролітів, промиття систем охолодження, безпечної експлуатації акумуляторів, розведення деяких концентратів та у лабораторіях при роботі з речовинами особливої чистоти. В інтернеті можна знайти багато способів дистиляції води в домашніх умовах, але жоден з них не дає потрібного результату.

У кожній діючій лабораторії має бути місце для очищення і дезінфекції посуду, наявний прилад для отримання дистильованої води, аналізатор. Щоб отримати дистильовану воду, застосовують перегінні куби, або установки різної продуктивності, залежно від потреб лабораторії.

Під час нагрівання вода змінює свій агрегатний стан (перетворюється на пар), який є леткою речовиною, солі в ній при нагріванні не переходять в газоподібний стан. Таким чином вода очищається від мікроорганізмів, інфекцій, вірусів чи інших шкідливих речовин. Це дуже важливо при застосуванні в медичних цілях дистильованої води.

В сучасних лабораторіях, процес отримання дистильованої води відбувається завдяки мембранному та іонному поділу, які підвищують якість дистильованої води. Так відсутні додаткові витрати водопровідної води та електроенергії. Розмір мембрани достатній для проходу молекули води, але замалий для проходу розчинених у ній речовин. Мембрана - основа апарату, вона видаляє 96-98 % забруднень на рівні молекул та іонів, таких як колоїди, розчинні й нерозчинні органічні речовини, бактерії.

Телефонуйте та замовляйте аквадистилятори: 0638110859

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.