Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Все про спірографи

Все про спірографи

На жаль, багато людей, помічаючи у себе проблеми з диханням, не поспішають звертатися до лікаря. Але іноді, проста задишка, або не минаючий після застуди кашель можуть бути показником досить серйозних легеневих захворювань. Для того, щоб виявити проблему на ранніх стадіях, в арсеналі сучасних медичних центрів є спеціальні прилади – спірографи. Завдяки їм здійснюється спостереження за функціонуванням легенів у людей будь-якого віку. Сфера застосування даних приладів досить широка: лікарська експертиза, підготовка до операцій, реабілітаційний період, профзахворювання та підбір лікарських препаратів, спортивна медицина і т.д.

Що таке спірограф

Спірограф – це спеціальний діагностичний медичний прилад, за допомогою якого можна визначати різні параметри дихання. Зокрема, він призводить до виміру обсягу легень при найбільшому вдиху і видиху, визначає споживання кисню, глибину і частоту дихання, а також графічно реєструє ці показники.
 
Які бувають спірографи

- Стаціонарні спірографи володіють максимальною функціональністю і є досить габаритними приладами. Вони обладнані вбудованим термопринтером і клавіатурою, це дозволяє фіксувати діагностичну інформацію для подальшої інтерпретації. 

- Портативні спірографи - це невеликі зручні пристрої, що мають певний обов'язковий набір для проведених вимірювань, а також можливість підключення датчиків SpO2 і наявність принтера. Такі прилади з вбудованими акумуляторами особливо зручні для обстежень поза стаціонарних умов. У продажу є навіть кишенькові моделі, призначені для самостійного застосування. 

- Комп'ютерні спірографи являють собою пристрої, підключені до комп'ютера. Спеціальні встановлені програми дозволяють діагностувати стан легенів, за допомогою пневмотахометрії. Такі спірографи беруть участь не тільки в постановці діагнозу і надають отримані показники, а й видають рекомендації щодо подальшого лікування.
Обстеження не доставляє дискомфорт пацієнту і займає 7-10 хвилин, проводиться вранці натщесерце, перед процедурою ( за 7-8 годин ) не можна пити каву, алкоголь, а також курити. Якщо купити спірограф хорошої якості, то ви отримаєте високоточний прилад, що дозволяє швидко і максимально точно поставити діагноз пацієнтам, що мають симптоми захворювань дихальних шляхів.

Обрати прилад можна на сайті “ Медринок”:

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.