Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як користуватись швидкими тестами?

Як користуватись швидкими тестами?

Експрес-тести (їх ще називають «прості», або «швидкі» тести) - це тести, які можна виконати без спеціального обладнання менш, ніж за 40 хвилин. В якості досліджуваного матеріалу може використовуватися цільна кров, зразок сечі, плазма крові і слина (зішкріб зі слизової ясен).

Сьогодні існує всього три види експрес-тестів:

- Найпопулярніший з них - за зразком слини. Він самий зручний, простий у використанні і не порушує шкірних покривів. На спеціальну тест-смужку збирається слина людини, а потім ця смужка опускається в спеціальний резервуар. І вже через кілька хвилин видно результат аналізу. Цей тест є надзвичайно точний, причому точність його неймовірно висока і наближається до 99%. Звичайно, якщо він показав позитивний статус - це ще не привід впадати у відчай, все одно такий діагноз потрібно буде підтвердити або спростувати за допомогою аналізу крові в спеціалізованому медзакладі.

- Експрес-тест за зразком сечі. Помітно менш популярний і використовується найчастіше в якості додаткового. Він, до речі, дуже схожий на звичайний тест на вагітність - в баночку збирається сеча, а туди занурюється смужка. Результат видно вже через 10-20 хвилин.

- Експрес-тест за зразком крові. Проводиться забір крові з пальця, а потім зразок опускається в спеціальний прилад. Вірус в такому випадку зберігається в зразку всього пару хвилин, тому аналіз потрібно проводити відразу ж.

В незалежності, який тип тесту ви оберете, це є досить простий і швидкий метод прослідкувати за станом свого здоров'я в домашніх умовах.

Замовити швидкі тести можна на сайті “Медринок”, або за номером телефону: 0638110859

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.