Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Переваги сучасності - електронний дозатор

Переваги сучасності - електронний дозатор

 

Дозування рідин з високою точністю є обов'язковою вимогою при проведенні різних методик хімічного і мікробіологічного аналізу, особливо при проведенні ПЛР-діагностики.

В сучасних лабораторіях використовуються декілька типів автоматичних дозаторів, а саме


- Механічні дозатори змінного об'єму;
- Механічні дозатори фіксованого об'єму ;
- Електронні дозатори.

Принцип роботи дозаторів заснований на створенні в знімному наконечнику вакууму і надлишкового тиску. При створенні вакууму відбувається втягування рідини в наконечник, а при надлишковому тиску – її скидання. 
Механічні дозатори змінного і фіксованого обсягу мають схожий принцип дії, головною відмінною особливістю є те, що в першому випадку можна вибирати необхідний для цього обсяг аналізу в заданих параметрах пристрою (наприклад, від 100 до 1000 мкл), а в останньому лише той обсяг, який передбачений саме цією моделлю (наприклад, 100 мкл). Вибір обсягу дозування відбувається за допомогою обертання спеціального регулювального коліщатка на корпусі приладу, при цьому на дисплеї відображається значення вибраного об'єму.
На п'яти механічним дозаторам почали наступати  електронні. Вони є різновидом автоматичних піпеток, схожі з механічними дозаторами, але мають широкий ряд переваг:

1. Електронне управління, навігація меню керується однією рукою;
2.Автоматичне калібрування по 1,2 або 3 значенням;
3.Електронне скидання наконечників;
4.Гаряча клавіша - швидкий доступ до 10-ти актуальних програм;
5.Гарантує повторювані, незалежні від користувача результати дозування; 
6.Мають різні режими роботи, що дозволяють виконувати деякі завдання дозування швидше, ніж при використанні звичайних механічних дозаторів;
7.Деякі моделі електронних дозаторів мають більш широкий діапазон дозування, що дозволяє використовувати один дозатор, замість двох механічних;
8.Завдяки легкості дозатора, рука не втомлюється при роботі з ним;
9.Електронні дозатори дозволяють в один крок виконати подвійну роботу, завдяки функції «перемішування». Принцип дії простий: спочатку набирають речовину, яку потрібно розчинити, а потім, створюючи невелику «повітряну подушку» в наконечнику, доливають розчинник і вибирають на дисплеї цю функцію. Такі дозатори багато в чому перевершують механічні. 

Єдине - електронні дозатори потребують підзарядки, тому рекомендується купувати додаткові зарядні стійки. Як бачите, існує багато моделей і типів дозаторів, тому для отримання більш детальної технічної інформації та надання цінової пропозиції звертайтесь за телефоном: 0638110859, або заходьте на сайт:

https://medrynok.com.ua/goods/dozatory-228328/

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.