Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Укуси кліщів - що робити далі?

Укуси кліщів - що робити далі?

Літо, сонце, прогулянки, пікніки. І кліщі. Яких ми зустрічаємо дедалі частіше, і не лише в лісі, а й у міських парках та навіть дворах.

Всі ми знаємо, як вберегтись від кліщів та як його обережно дістати з ураженої ділянки.
А що робити далі?

Не всі кліщі переносять збудників небезпечних захворювань, однак їхні укуси можуть загрожувати людині близько 150 недугами.
Видаленого кліща необхідно помістити у флакон, пробірку, іншу чисту посудину, покласти туди ж маленький шматочок травички та щільно закрити кришку. За направленням лікаря-інфекціоніста у лабораторній мережі здійснюють дослідження кліщів на наявність збудників бореліозу.

Коли здавати тест на хворобу Лайма?

Інкубаційний період хвороби Лайма, триває протягом декількох тижнів. Якщо хворобу не діагностувати вчасно і не почати лікування, уражаються суглоби, нервова система, серце і очі. Можлива поява розладів пам'яті та менінгіту.
Хвороба піддається лікуванню тільки за умови швидкої постановки діагнозу!

Відповіддю організму на проникнення бактерії і її розмноження є вироблення антитіл, які покликані нейтралізувати збудника захворювання. Імуноглобуліни IgМ виробляються в першу чергу, вже через кілька днів після потрапляння бактерії в організм. Через 2-3 тижні після інфікування IgМ вже впевнено визначаються лабораторними тестами, а протягом півтора місяців їх концентрація досягає максимуму.
Після цього концентрація антитіл IgМ поступово спадає, їм на зміну приходять антитіла IgG, які відповідають за довготривалий імунітет. Тому аналіз на імуноглобуліни IgМ використовується для виявлення кліщового бореліозу на стадії гострої інфекції.

Будьте обережними і вчасно проводьте діагностику!

Замовити швидкі тести або ІФА набори можна у нас на сайті 
https://medrynok.com.ua/goods/view/18303178/all/shvidkiy-test-na-hvorobu-layma/

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.