Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Про користь корсета

Про користь корсета

Корсет (від франц. corset – пояс) – жорсткий пояс для стягування нижньої частини грудної клітки і живота, підтримує хребетний стовп в правильному положенні. Використовується в медичних цілях при викривленнях і травмах хребтах, а також для створення граціозної постави.

Остов нашого скелета можна порівняти з кришталевою вазон. Згадайте, що Ви робите, коли цьому крихкому предмету загрожує небезпека? Правильно, обертаєте захисним матеріалом: картоном, папером, тканиною. Те ж роблять і з хребтом – щоб вправлені хребці зберігали своє положення, на хворого надягають корсет.

Корсети бувають найрізноманітніших конструкцій і розмірів, дуже легкі, «прихованого носіння», виготовлені зі спеціально розроблених гігієнічних матеріалів, доступні за ціною. Але підібрати потрібний для хворого корсет може тільки фахівець-ортопед або лікар мануальної терапії.

Корсети необхідні для оберігання хребта від травм людям, чия професія пов'язана з підвищеним навантаженням на спину: вантажникам, будівельникам, навіть офіціантам – всім їм необхідне носіння спеціального підтримуючого пояса (корсета).

Корсет являє собою широкий пояс з еластичного і щільного синтетичного матеріалу з підсилюючими вставками в області попереку. Під час роботи пояс розвантажує спину і страхує від надмірного навантаження на хребці.

Не перевантажуйте хребет під час роботи! У прямому сенсі: намагайтеся убезпечити себе від ударів, падінь. Є гарна приказка: знав би, де впасти, то соломки підстелив би (і підстеліть заздалегідь, якщо знаєте де).

Найбільші навантаження людина відчуває на хребет в положенні сидячи. Намагайтеся під час роботи, якщо ця поза для вас домінуюча, не рідше разу на 2-3 години робити перерви. Встаньте, походіть, зробіть кілька легких вправ.

Якщо ж робота стояча, намагайтеся, щоб спина не була постійно напружена нераціональною позою. Наприклад, якщо ваш верстак, верстат або конторка занадто низькі і доводиться працювати зігнувшись, постарайтеся що-небудь підкласти під них.

Ну а якщо робота пов'язана з постійним фізичним перевантаженням, вібрацією, переохолодженням, як у шляховиків чи будівельників? Тут потрібні особливі заходи профілактики. Необхідно оберегти спину не тільки добре розвиненим м'язовим «корсетом», що досягається правильною гімнастикою, але і використанням спеціального пояса (корсета).

Звертайтеся, телефонуйте, замовляйте на нашому сайті http://medrynok.com.ua.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.