Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Інвалідна коляска. Де краще купувати і як обирати.

Інвалідна коляска. Де краще купувати і як обирати.
Перед покупкою, слід проконсультуватися з лікарем, а купувати інвалідні коляски потрібно у перевірених компаній, які пропонують широкий асортимент реабілітаційного обладнання та можуть запропонувати оптимальний варіант.
В інтернет  магазині "МЕДРИНОК" широкий асортимент інвалідних колясок, ходунків для людей з обмеженими можливостями, тренажери для реабілітації, масажне обладнання, медичні меблі та багато іншого. Сьогодні інвалідні крісла-коляски представлені різними моделями (OSD, китайські FS, німецькі Meyra та інші). Продаж інвалідних колясок здійснюється як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва. Практично всі інвалідні коляски мають міцний, сталевий каркас з антикорозійним, хромованим покриттям і зносостійка, обтягування сидіння забезпечують колясці тривалий термін експлуатації. Крісла-коляски легко складаються і розкладаються без застосування спеціальних засобів.
Підійдіть до питання вибору коляски досить серйозно. Адже тільки в цьому випадку ви забезпечите людині, змушеному пересуватися за допомогою такого засобу, повноцінне і насичене життя, яка не буде обмежена чотирма стінами.
Розміри інвалідного візка визначаються кількома показниками - шириною між колесами, глибиною крісла, висотою коліс, спинки і сидіння, діаметром коліс. Необхідно врахувати також розміри коляски в складеному стані.
Купуючи крісло коляска інвалідна, потрібно обов'язково врахувати особливості пацієнта і фактори навколишнього середовища. Бажано, щоб коляска відповідала параметрам людини, для якого вибирається інвалідна коляска. Для правильного підбору інвалідного крісла-коляски необхідно провести заміри пацієнта за такими параметрами: ширини сидіння; глибини сидіння; довжини ніг, висоти сидіння, висоти передпліч, висоти спинки. Важливо при виборі враховувати вагу людини - це допоможе уникнути багатьох незручностей.
 
Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.