Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Біохімічні реактиви, характеристика

Біохімічні реактиви, характеристика

Біохімічні реактиви призначені для визначення змін хімічного складу та обміну речовин в організмі людини в динаміці перебігу патологічного стану, діагностики та їх лікування.

За допомогою біохімічних реактивів визначаються в біологічних рідинах (кров, сеча, слина, шлунковий сік, спинномозкова рідина, жовч, сперма і ін.) різні речовини, для показників яких встановлені норми або кордони. Залежно від величини відхилень від них можна діагностувати більшість захворювань.

З цією метою використовуються різні біохімічні реактиви, що дозволяють визначати: білок, еритроцити, гемоглобін, лейкоцити, глюкозу, кетонові тіла, нітрити, білірубін та ін. Показники.

В біохімічному аналізі широко застосовується електрофорез, різні види хроматографії, численні фізичні, головним чином, оптичні методи: фотометрія, флюорометрія, спектрофотометрів, мас-спектрометрія, ЯМР, також полярографія, радіоімунний і імуноферментний аналіз та ін.

Важливим напрямком клінічної діагностики є перехід до експрес-діагностики, що значно прискорює процес лікування.

З великим успіхом в якості біохімічних реактивів для цього використовуються тест-смужки, які на відміну від інших методів дослідження не вимагають використання додатково спеціальної апаратури.

В останнє десятиліття широко поширюються імунологічні методи дослідження. Це діагностичні методи, засновані на специфічному впливі антигенів і антитіл. Вони застосовуються для лабораторної діагностики інфекційних та паразитарних хвороб, визначення груп крові, тканинних і пухлинних антигенів, видової приналежності білка, розпізнавання алергії і аутоімунних хвороб, вагітності, гормональних порушень і т.д. Імуноферментний аналіз (ІФА) заснований на використанні антитіл, кон'югованих з ферментами. Найбільш популярним різновидом ІФА є іммуносорбція, суть якої полягає в наступному: на спеціальному планшеті в лунки поміщається антиген, потім додаються сироватка крові, мічена ферментом антисироватка (фермент-залежні мітки) і субстрат. Результати визначаються по зміні кольору рідкого середовища. ІФА відрізняється екологічною чистотою, високою специфічністю, точністю і відтворюваністю.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.