Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Тонометр автоматичний, його важливість.

Тонометр автоматичний, його важливість.

Серцеві та судинні захворювання у всьому світі - одна з основних причин смерті. Це підтверджує статистика. Так, у 2012 році ця група захворювань послужила причиною 31 % смертей. Лідируючі позиції в цій трагічній статистикою займають ішемія серця та інсульт. Один з факторів ризику розвитку цих недуг - підвищений кров'яний тиск. 

Ці апарати мають в своїй конструкції компресор, управління яким здійснюється натисканням на кнопку «пуск». Відключення манометра і випуск повітря з манжети відбуваються повністю автоматично.

В додаток до живлення від акумулятора прилад може комплектуватися мережевим адаптером, що дозволяє здійснювати живлення від мережі і не витрачатися на батарейки. Багато тонометри оснащені системою штучного інтелекту, яка враховує наявність аритмії. Алгоритм Fuzzy дозволяє накачувати манжету лише до необхідного рівня. Апарат сам визначає необхідну кількість повітря.

Існують моделі з вбудованим голосовим дублюванням результатів вимірювання. Вони відрізняються більш високою ціною, але дуже добре підходять для людей з поганим зором. Точність автоматичних тонометрів досить висока. Порушення може виникнути лише при користуванні розрядженими елементами живлення або в інших випадках неправильної експлуатації. Прилади з обмеженим набором функцій доступні за ціною, і в цьому їх велика перевага. Напівавтоматичні і автоматичні тонометри - який краще? Відгуки пацієнтів, які користуються такими приладами, не дають однозначної відповіді. Апарат підбирається індивідуально.

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.