Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати алкотестер по типу аналізатора

Як вибрати алкотестер по типу аналізатора

Дізнатися кількість алкоголю в організмі без звернення до лікаря легко, якщо маєш відповідну "апаратуру". Подібна можливість корисна не тільки для автомобілістів, але також для батьків, які бажають контролювати стан підлітка. На допомогу приходить спеціальний прилад - алкотестер. Як же його вибрати?

Завдання алкотестера - швидко визначити концентрацію алкоголю в крові, для чого користувач повинен зробити глибокий видих безпосередньо в пристрій. Як тільки повітря буде достатньо, пролунає тихий звуковий сигнал. Результат відразу виведеться на екран. Будь-який алкотестер складається з таких основних частин: дисплея і аналізатора (датчика, сенсора). Саме від типу останньої деталі залежить рівень точності і довговічність приладу.

Кращими алкотестерами вважаються електрохімічні моделі - ними зазвичай користуються підприємства і співробітники поліції. Основна причина цього - мінімальний ризик хибнопозитивних результатів. Також до пристроїв професійного типу відносять фотометричні прилади.

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.