Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

НОВИНКА! У продажу з'явився інгалятор (небулайзер)!

НОВИНКА! У продажу з'явився інгалятор (небулайзер)!

Ось і почалася весна, і це значить, що гряде черговий сезонний сплеск простудних хвороб, до якого потрібно підійти у всеозброєнні. Так що зараз саме час поповнити свій лікувальний арсенал небулайзером (інгалятором). Якими ж вони бувають і як вибирати інгалятор?

Небулайзер діляться на три типи: компресорні, ультразвукові та меш- інгалятори.

Головна перевага компресорних інгаляторів - універсальність. Вони дозволяють використовувати будь-які препарати з дозволених для інгаляцій, в тому числі антибіотики, антисептики і гормональні препарати. Компресорні небулайзери, такі як LD-210С, LD-211C, можна використовувати:

- Як в домашніх умовах, так і в клініці;
- Для інгаляційної терапії пацієнтам будь-якого віку;
- У хворих з порушенням рівня свідомості (немовлята, люди похилого віку) з огляду на легкої техніки інгалірованіе, що не вимагає особливих навичок;
- Для частої або тривалої (до 30 хвилин) інгаляції

Що не можна використовувати в компресорних і в інших видах небулайзерів (ультразвукових, меш-ингаляторах): масляні розчини; відвари, настої і настоянки трав; самостійно потовчені таблетки або ліки в сиропі.

Ультразвукові небулайзери - це, по-перше, безшумна робота і висока продуктивність. Використання ультразвукових небулайзерів, таких як інгалятор LD-250U, є кращим і зручним в наступних випадках:

- Для дітей, в тому числі у віці до 5 років;
- Для профілактики і лікування легеневих захворювань у лежачих хворих або в період їх загострення, коли призначені часті інгаляції (3-4 процедури в годину);
- Якщо призначені інгаляційні процедури тривалістю більше 20 хвилин;
- Якщо призначені інгаляційні процедури з низькою концентрацією лікарського засобу.

Ультразвукові небулайзери дозволяють використовувати будь-які препарати з дозволених для інгаляцій, за винятком антибіотиків, антисептиків і гормональних препаратів.

І третій тип небулайзеров - так звані меш-інгалятори, ультразвукові інгалятори останнього покоління, які за своїми функціональними характеристиками відображають кращі властивості як компресорних, так і ультразвукових небулайзерів. Меш-інгалятор LD-207U ідеально підійде Вам, якщо:

- У Вас маленькі або немовлята. Безшумні інгаляції не розбудити сплячу дитину. Інгаляцію можна проводити тримаючи прилад з нахилом від вертикальної осі (до 45 градусів), а камера з лікарським розчином повністю герметична;
- Прилад забезпечує максимально ефективне використання лікарських засобів, завдяки нульовому залишковим обсягом розчину (менше 0,5 мл *), а це дуже важливо при використанні дорогих лікарських засобів;
- Ви ведете активний спосіб життя, подорожуєте, можна використовувати небулайзер в умовах, що не залежать від електричної розетки;
- Можна використовувати будь-які розчини, дозволені для інгаляцій, включаючи антибіотики, гормональні препарати і антисептики.

Небулайзер допоможе вам одужати швидше, легше, заощадити на дорогих ліках, а також вберегти вашу травну, видільну та інші системи та органи. Любіть себе і своїх близьких, користуйтеся останніми розробками медичної науки і здрастуйте довгі роки!

Звертайтеся, телефонуйте, замовляйте на нашому сайті http://medrynok.com.ua.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.