Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Новинка!EQUI SARS-CoV-2 Neutralization antibodyІФА-набір для якісного виявлення сумарних нейтралізуючих антитіл до вірусу SARS-CoV-2

Новинка!EQUI SARS-CoV-2 Neutralization antibodyІФА-набір для якісного виявлення сумарних нейтралізуючих антитіл до вірусу SARS-CoV-2

Використання ІФА-тестів для виявлення антитіл COVID-19 врегульовано наказом МОЗ від 20.05.2020р. за № 1227.

Відповідно до Стандартів медичної допомоги «Коронавірусна хвороба (COVID-19)», тестування на антитіла до вірусу SARS-CoV-2 рекомендується використовувати, зокрема, і для встановлення факту перенесеної раніше хвороби при проведенні масового дослідження населення, а також для оцінки рівня популяційного імунітету.

На ринку України представлені ІФА-набори для виявлення антитіл різних класів до капсидного (NP) та спайкового (S) антигенів SARS-CoV-2.

Дослідження на антитіла IgG до вірусу SARS-CoV-2, в першу, чергу свідчить про факт перенесеного захворювання. Однак, для визначення ефективності поствакцинального (вакцина CoviShield) або природнього протективного імунітету воно є малоінформативним.


При проникненні в організм людини «шиповий» білок (S) вірусу SARS-CoV-2 зв’язується з ангіотензин-перетворювальним ферментом 2 (ACE2) на поверхні клітин (наприклад легень, серця, нирок, кишківника), ініціюючи потрапляння вірусу в клітини-мішені. Це зумовлює широкий спектр уражень при COVID-19.

Антитіла, які блокують взаємодію RBD-домену S1-субодиниці «шипового» білка з ACE2 (рецептором до SARS-CoV-2 на поверхні клітини) та перешкоджають проникненню вірусу в клітину і його подальшій реплікації, називають нейтралізуючими антитілами.

В ряді досліджень, що опубліковані в наукових джерелах, чітко показаний взаємозв’язок наявності саме цієї субпопуляції антитіл із захисним імунітетом. Фахівці CDC (Центр з контролю і профілактиці захворювань (США) зазначають, що саме завдяки захисним властивостям нейтралізуючих антитіл, людина не тільки не захворює, але і не поширює вірус. На відміну від дослідження на антитіла IgG, наявність яких в першу чергу свідчить про факт перенесеного захворювання, визначення саме антитіл, що блокують взаємодію RBD-домену і рецептора ACE2 вказує на наявність захисних властивостей набутого імунітету.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.