Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

НОВИНКА від компанії МЕДРИНОК Дефібриллятор PRIMEDIC TM Defi-Monitor XD3

Дефібрилятор-монітор PRIMEDIC XD 3 відноситься до високонадійних апаратів, які працюють як в
умовах стаціонарної реанімації, так і у всіх видах реанімаційного транспорту (наземного, повітряного). Апарат відповідає всім європейським нормам і стандартам якості і надійності (основним з яких є EN 1789 - для екстреної медицини).

Корпус дефібриляторів PRIMEDIC DefiMonitor XD 3 має високий рівень захисту від потрапляння вологи і пилу IP33, а також має протиударні властивості. PRIMEDIC DefiMonitor XD 3, може фіксуватися за допомогою спеціальної зарядної консолі на стіні або в салоні реанімаційного медичного транспорту. Закріплений таким чином дефібрилятор здатний витримувати перевантаження до 10 G, залишаючись при цьому на консолі.

Коли на рахунку кожна хвилина, дефібрилятори PRIMEDIC ™ можуть допомогти відновити нормальний синусовий ритм серця, після критичних порушень. Важливим є те, що вони можуть бути оперативно використані. Не слід забувати і про функції моніторингу, які мають місце в дефібрилятори серії PRIMEDIC DefiMonitor XD. У моделі PRIMEDIC DefiMonitor XD 3, на екран можуть виводитися 2 канали ЕКГ з 6-ти моніторуючих (I, II, III, aVR, aVL, aVF) використовуючи кабель ЕКГ.

Апарат працює в асинхронному і синхронному (кардіоверсія) режимах. У конструкцію також входить надійний 3-канальний термопринтер шириною 58 мм. У комплект також входить SpO2-датчик, який виводить на екран концентрацію кисню в крові пацієнта (сатурацию) і плетизмограма. Система тривог допоможе оповістити медичний персонал про перевищення встановлених меж. Завдяки флеш-карті, яка входить в комплект, апарат записує всі дані про проведені реанімаційні заходи (час реанімації, ЕКГ, кількість і потужність завданих розрядів, аудіозапис, імпеданс пацієнта і т.д.), а спеціальне програмне забезпечення дозволяє переглянути і проаналізувати ці дані на ПК. Багаторівнева система самотестування апарату допоможе Вам завжди стежити за справністю приладу і підкаже, якщо апарату необхідне технічне обслуговування.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.