Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Вимірювач артеріального тиску - тонометр

Вимірювач артеріального тиску - тонометр

    Для людей, у яких є проблеми з артеріальним тиском, цей прилад життєво необхідний. А саме вимірювач артеріального тиску - тонометр. 

    Тепер ми можемо запропонувати Вам:

    Існує два основних види тонометрів - механічні та електронні. Електронні у свою чергу бувають напівавтоматичні та автоматичні.

    Механічні тонометри все ще користуються популярністю і це пояснюється не тільки їх відносною дешевизною (порівняно з електронними), вони досить точні і надійні, а крім того здатні виміряти тиск у разі наявності аритмії (електронні побратими на це нездатні).

    Автоматизовані тонометри можуть бути плечовими і фіксуватися на зап’ясті. Створення тиску в них відбувається за допомогою компресора.

    У сучасному світі складно втриматися від душевних переживань. Нас супроводжують постійні навантаження, стрес, різні захворювання. Найбільше від цього страждає саме серцево-судинна система. І якщо душу можна вилікувати за допомогою дружньої бесіди, то з серцевим м’язом все не так просто. Важливо пам’ятати про постійний моніторинг артеріального тиску. Саме тому варторозібратися в тому, як уберегти себе і близьких, і яку роль в цьому відіграє тонометр.

    Кому потрібен тонометр?
    Цей апарат можна зустріти не тільки у лікаря, але і в багатьох будинках. Без сумніву скажемо, що тонометр потрібен всім. Він допоможе запобігти серцево-судинним захворюванням, підкаже чи можна приймати препарати, які впливають на артеріальний тиск. Крім того, він незамінний в будинку, де члени сім’ї страждають від хвороб серця. Тому, якщо вам поставили діагноз або ж є такий ризик, краще купити тонометр заздалегідь, наприклад, на сайті http://medrynok.com.ua , адже це може стати питанням не тільки здоров’я, а й життя.

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.