Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Відкриття лабораторії або медичного центру

Як відкрити лабораторію?

Лабораторія - досить прибутковий і дуже перспективний бізнес. Тому її відкриття стане вигідним вкладенням грошей, яке, безперечно, окупиться. Звичайно, оформити всі необхідні документи і отримати дозвіл на відкриття не так просто, але результат точно вартий того. Адже кількість людей, які хочуть швидко здати аналізи, позбавившись при цьому величезних черг у лікарні, з кожним днем зростає. Але щоб відкрити лабораторію, потрібно ретельно підготуватися до цієї події, правильно організувати її.

Яке приміщення краще обрати?

Приміщення може бути як у власності людини так і орендованим. Воно має відповідати всім нормам безпеки. Його площа має бути достатньою для розміщення лабораторного обладнання та руху персоналу в межах лабораторії, за можливості має бути окремий вхід. Також не можна забувати і про зручність майбутніх клієнтів. Найкраще, якщо будівля або приміщення знаходиться поряд з автобусними зупинками, є парковка, вона розташована в людному місці.

Медична лабораторія

Медична лабораторія - дуже серйозний бізнес, який потребує чималих грошових вкладень. Його розвиток можна планувати багато років наперед. Такий бізнес завжди буде актуальним, адже він постійно розвивається, а сучасні люди все більше дбають про своє здоров'я. Окупається він не дуже швидко, але такий бізнес стабільний і надійний.

Перед відкриттям медичної лабораторії необхідно оформити всі необхідні документи: ліцензію, дозвіл від Санепіднагляду, дозвіл від пожежної служби. Після цього вам потрібно визначитися з набором послуг, що надаються. В даний час існує головний тип досліджень: ІФА (імуно-ферментний аналіз) і ПЛР (виявлення ДНК, полімеразно-ланцюгова реакція).

Для другого методу потрібне спеціальне приміщення, яке відповідає всім жорстким заходам безпеки, велика кількість обладнання. Варто подумати і про те, як швидко виконуватимуться аналізи. Чим швидше клієнтам буде приходити результат аналізів, тим більшу популярність лабораторія матиме.

Лабораторне обладнання

З особливою увагою необхідно поставитися до вибору та купівлі обладнання. Необхідно придбати аналізатори, термоциклери, вошери, рідери, роботи, центрифуги та багато іншого. Також вам обов'язково знадобляться якісні лабораторні меблі. Вибір обладнання для медичної лабораторії є досить широким, на ринку представлені як вітчизняні, так і імпортні виробники. Найчастіше покупка вітчизняного обладнання обійдеться вам набагато дешевше.

За досвідом роботи компанії ТОВ "Медринок", відкриття лабораторії хоч і дорогий, але дуже перспективний бізнес. Не бійтеся ризикувати, і удача завжди супроводжуватиме вас!

Багато успішних лікарів мріють розпочати свою приватну медичну практику або лабораторний бізнес, наприклад, відкрити приватний кабінет за своєю спеціальністю, медичну клініку/центр чи лабораторію. В наші дні відкрити приватну медичну клініку або лабораторію може будь-який підприємець і для цього не обов'язково мати медичний диплом, бути лікарем-практиком чи мати досвід роботи в лабораторії.

Якщо Ви хочете власну клініку або лабораторію та визначилися із напрямом діяльності, але не знаєте з чого почати – наша команда фахівців допоможе на всіх етапах розвитку бізнесу!

Ви отримаєте:

-         Фахову консультацію по витратам на старті

-         Консультації у підборі приміщення

-         Допомогу у підборі діагностичного обладнання для проведення різноманітних обстежень або досліджень

-         Доступні ціни на ринку на обладнання та матеріали

І все це безкоштовно, за умови закупки частини обладнання у нас!!!

Об’єднайте свої зусилля із зусиллями тих, хто стане Вашим надійним Партнером!!! 

 

Для уточнення деталей звертайтесь:
+380 93 394 49 79

+380 63 954 24 39

medrynok.corp@gmail.com

  • 11 грудня 2021 в 15:01
Ціна договірна
Замовити послугу
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.
Замовлення послуги