Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

НОВИНКА! У продажу з'явилася продукція компанії Little Doctor International!

НОВИНКА! У продажу з'явилася продукція компанії Little Doctor International!

Тепер в нашому інтернет-магазині можна придбати за привабливою ціною продукцію компанії Little Doctor International (S) Pte. Ltd. А саме інгалятори і тонометри.

Компанія Little Doctor International (S) Pte. Ltd. заснована в 1986 році в Республіці Сінгапур. Сінгапур сьогодні – це визнаний світовий діловий центр. Багато років поспіль Сінгапур займає перші рядки в рейтингу країн, найбільш сприятливих для розвитку міжнародного бізнесу. Світові стандарти ведення бізнесу і бізнес-культури, встановлені в Сінгапурі, гарантують партнерам і клієнтам компанії чітке і точне виконання договірних відносин.

Сінгапур – це країна з одним з найбільших в світі аеропортом і найбільшим морським контейнерним портом, що забезпечує гнучкість і оперативність міжнародних поставок товарів в будь-яке місто світу.

Використовуючи своє стратегічне розташування і багаторічний досвід роботи, компанія Little Doctor International (S) Pte. Ltd. вибудувала тісні виробничі та комерційні зв'язки з провідними виробниками країн Південно-Східної Азії.

На сьогодні компанія пропонує широкий спектр медичних товарів на території країн СНД, схвалених та сертифікованих місцевими органами контролю якості. Реалізація цих товарів здійснюється через широку мережу офіційних дистриб'юторів і партнерів.

Компанія Little Doctor International (S) Pte. Ltd. постачає медичні товари, які використовуються для лікування, діагностики та профілактики захворювань і тому дуже відповідально підходить до питання їх реєстрації та сертифікації відповідно до норм законодавства, що діють у кожній із країн СНД.

У більшості країн встановлена процедура реєстрації медичних товарів в державних реєстрах медичних виробів, які ведуться Міністерствами охорони здоров'я. Така реєстрація передбачає клінічні випробування, контроль вихідної документації виробництва і компанії-заявника, а також контроль якості самого товару. Отримання реєстраційного свідоцтва (документа) дає право на використання зареєстрованого приладу в медичній практиці на території відповідної країни і право на податкові пільги продавцям такого товару (якщо це передбачено місцевим законодавством).

Реєстрація в Міністерстві охорони здоров'я – це основна гарантія того, що цей прилад може безпечно використовуватися як медичний прилад.

У ряді країн місцеве законодавство передбачає обов'язкову сертифікацію медичних виробів на відповідність місцевим стандартам і отримання сертифіката відповідності встановленого зразка.

Для вимірювальних приладів – а до них відносяться прилади для вимірювання артеріального тиску і пульсу – іноді потрібна спеціальна реєстрація в державних метрологічних органах і отримання метрологічного сертифікату (сертифіката затвердження типу вимірювального приладу).

Поставляються компанією Little Doctor International (S) Pte. Ltd. медичні товари повністю пройшли всі етапи державного контролю, реєстрації та сертифікації, які встановлені законодавством України.

Звертайтеся, телефонуйте, замовляйте на нашому сайті http://medrynok.com.ua.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.