Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Сучасне офтальмологічне обладнання: яке воно?

Професійне та функціональне офтальмологічне обладнання - це те, без чого неможливе успішне лікування багатьох очних захворювань. Про те, де придбати сучасне обладнання для офтальмології, читайте у цій статті.

Офтальмологія представляє собою науку, яка займається фізіологією і анатомією ока, профілактикою і методами лікування очних захворювань. Перші згадки про діагностику і деякі методи лікування знайдені у римського філософа і лікарем Цельса. Він виділив деякі причини сліпоти і розділив її на виліковну і невиліковну.

Перші окуляри були створені арабами. Також вони створили керівництво, за яким Європа лікувала хвороби очей ще 500 років.

Професійне офтальмологічне обладнання - це офтальмометри для вимірювання кривизни рогівки, безконтактні тонометри для вимірювання тиску, офтальмоскопи для дослідження очного дна, офтальмологічні сканери, щілинні лампи. Все це обладнання пропонує компанія "Медринок" - найбільший постачальник обладнання для медицини.

Те, наскільки успішним буде лікування очних захворювань, залежить від професіоналізму лікарів і від спеціального обладнання, за допомогою якого можна діагностувати захворювання на ранній стадії і провести лікування.

У асортименті компанії "Медринок" тільки обладнання високого класу, використання якого професіоналами гарантує високі результати лікування хвороб очей.

У нас ви можете купити за найвигіднішими цінами аккомодотренер, амбліотренер, бивизотренер, лінійку акомодаційну, лупу медичну бінокулярну, офтальмокомпенсатор та інші прилади, які використовуються для дослідження гостроти та полів зору, стану рефракції і заломлюючої сили рогівки, ультразвукового дослідження органів зору, флюоресцентної алгіографії.

Офтальмологічне обладнання допомагає поставити точний діагноз пацієнту, що значно збільшує успішний результат лікування.

Ми не тільки реалізуємо офтальмологічне обладнання від провідних світових виробників, але й здійснюємо гарантійне та післягарантійне обслуговування, встановлення на професійному рівні. Доставка здійснюється по всій Україні по всій Україні, а не тільки по великих містах.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.