Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати протипролежневий матрац?

Якщо людина тривалий час перебуває без рухів, вона може зіткнутися з утворенням пролежнів. Ми багато чули про це і вважаємо, що причиною їх появи є недолік вентиляції, провітрювання…. Але це зовсім не так! Пролежні утворюються через порушення кровообігу і відмирання клітин. І тільки спеціальний ортопедичний матрац зможе застерегти їх освіта - матрац від пролежнів! Але який вибрати ортопедичний матрац, щоб ваша спина не постраждала? Як вибрати матрац протипролежневий? І що взагалі собою являє матрац проти пролежнів, яка його структура? Почнемо розбиратися.

Протипролежневий матрац – це спецматрас, який складається з порожніх камер, що здуваються і наполняються повітрям по черзі. На сайті інтернет-магазину МЕДРИНОК ви можете більш детально побачити як працює такий матрас та обрати серед великої кількості пропозицій. Працівники магазину допоможуть вам в цьому. За рахунок цього, точки тиску змінюють свої координати по тілу лежачого, його кровообіг відновлюється, покриви шкіри насичуються киснем і гояться уражені тканини.

Матраци проти пролежнів виготовляються двох типів:

- комірчасті матраци - матрац протипролежневий ніздрюватий призначений для профілактики пролежнів, а також для лікування пролежнів на їх початкових стадіях і на 1-й,

- трубчасті матраци - матрац противолежневий трубчастий рекомендований для лікування пролежнів на 2-4 стадіях.

Крім вибору типу матраца, необхідно дивитися на розмір матраца і на вагу хворого. Якщо цього не врахувати, ортопедичний матрац протипролежневий не зможе виконувати свої функції і ваше здоров’я погіршиться. Розміри матраца, вагові обмеження, а також правила користування противопролежневим матрацом, Вам підкаже інструкція. Не ігноруйте її в цілях безпеки!

Хоч дана система від пролежнів існує давно, тільки сучасні матраци володіють усіма необхідними функціями і властивостями. Саме новий матрац від пролежнів допоможе вам впоратися з цим страшним захворюванням і зміцнити здоров’я! Не хворійте!

 

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.