Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати ортопедичні устілки?

Обрати ортопедичні устілки різних виробників ви можете в нашому інтернет магазині МЕДРИНОК.Доставка по всій Україні.

Чим корисні ортопедичні устілки?

Основне завдання ортопедичних пристосувань – вплив на деформовані або неправильно сформовані ділянки стоп. Спеціальні супінатори і пелоти піднімають склепіння. У разі, коли плоскостопість діагностовано в ранньому віці, завдяки устілкам відбувається поступова корекція. Вони допомагають попередити подальшу деформацію, зупинити погіршення стану тканин - хрящової і кісткової. Якщо пристосування підібрані правильно, то до закінчення росту, формування стоп плоскостопість можливо вилікувати. Крім того, є супінатори, відновлюють форму ноги – напрямні зростання тканин і кісток в правильному напрямку. Це потрібно для лікування клишоногості або Х-образної установці стоп.    

Різновиди ортопедичних устілок

• Профілактичні – потрібно людям, які віддають перевагу модельне взуття, туфлі на плоскому ходу тим, хто переніс травми або операції на нижніх кінцівках. Вкладки, що підтримують склепіння виготовляють з спінених матеріалів, тому зручні для всіх користувачів.
• Коригувальні – призначають пацієнтам, у яких вже діагностовано будь-який тип плоскостопості. У них передбачено жорсткий (пластиковий) супінатор або полужесткий каркас. Вони вважаються найбільш ефективними виробами, а їх носіння в дитячому віці скорочує лікувальний процес.  
• Діабетичні – вони бувають з напівжорсткими каркасом, а матеріал, що прилягає до стопи, виконаний з амортизує спіненого пінополіетилену (модель Альпс). Також є гнучкі гелеві устілки SofSole або м'які пристосування Pedag Sensitive з матеріалу nora ® допомагають уникнути пронации середнього відділу і п'яти.
• Дитячі – мають пяточное поглиблення, підтримку склепінь (частіше поздовжнього). Основа супинатора – еластична або напівтверді (з вулканізованого латексу).
 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.