Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати бандаж для вагітних?

Купівля бандажа - справа відповідальна. Як правильно вибрати бандаж? Який бандаж краще купити і якими критеріями керуватися при його покупці? Купити ви можете в нас на сайті.
Бандажі бувають дородові, комбіновані і післяпологові. Комбіновані можна носити і під час вагітності, і в післяпологовий період. Відрізняються бандажі і по конструкції. Одні схожі на високі трусики і робляться з мікрофібри. У передній частині у них вшита широка вставка для підтримки живота, задня частина підтримує спину. Бувають бандажі-пояса, вони як раз і є комбінованими - під час вагітності вони надягають вузькою стороною вперед, а після пологів - широкої. Ось як правильно носити бандаж-пояс, до речі, його надягають поверх нижньої білизни, що виключає дискомфортні відчуття. Ще один різновид бандажа - корсет. Носити такий бандаж можна тільки через місяць після пологів, так як він складається не тільки з тканини, але і з щільних пластин.
Останнім часом розроблені рекомендації, які дозволяють зробити бандаж безпечним помічником вагітної. Сучасні бандажі підбираються за розміром, який ви носили до вагітності, і всі вони регулюються "липучками" на потрібний обсяг живота і потрібний тиск (сьогодні - пом'якше, завтра - тугіше).
Носити бандаж краще, починаючи з 4-го місяця вагітності, коли відзначається активний ріст плода.
Перебувати в бандажі 24 години не можна - необхідно носити його за схемою. Якщо вагітна жінка протягом дня багато ходить або стоїть, через кожні 3 години потрібно знімати бандаж на 30 хвилин.
Щоб підготувати м'язи матки і черевного преса до пологів, носіння допологового і післяпологового бандажа необхідно суміщати із спеціальними фізичними вправами. Гімнастику можна робити і в бандажі.
Є три види бандажів: дородовий, послеродовoй і комбінований (його можна використовувати як під час вагітності, так і після пологів - для відновлення фігури).
Дородовий бандаж повинен забезпечувати підтримку живота, не здавлюючи його. Він допомагає дитині внутріутробно зайняти правильне положення, запобігає його передчасне опускання. Правильно підібраний бандаж оберігає від перерозтягнення м'язів передньої черевної стінки і шкіри на животі, боках і стегнах, зменшує навантаження на внутрішні органи і хребет, позбавляє жінку від болів в спині і поясниці.
Протипоказань до використання допологових бандажів практично немає, але для вибору найбільш відповідної вам моделі необхідно проконсультуватися з лікарем.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.