Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Як вибрати медичний стерилізатор?

Сьогодні сучасна медицина просто не може обійтися без стерилізації інструментів і медичних виробів, тому вимагає використання різноманітного спеціалізованого обладнання. До простого і доступного методу стерилізації відносяться сухожарочные шафи або повітряні стерилізатори. Щоб правильно вибрати найкращий варіант для медичного закладу рекомендується порівняти переваги і недоліки доступних видів стерилізаторів.

Повітряні медичні стерилізатори.

Принцип дії таких стерилізаторів полягає у впливі на медичні інструменти за допомогою гарячого сухого повітря, що вбиває всі мікроорганізми, а також попереджає розвиток корозії на металевих інструментах. Також до переваг такого пристрою можна віднести низьку ціну, що робить його доступним для бюджетних клінік.

Крім переваг повітряні стерилізатори також мають і недоліки, серед яких варто виділити обмежену кількість медичних приладів, які можна стерилізувати таким способом. Іншими словами можна використовувати тільки ті інструменти, які здатні витримувати дію високих температур.

Сучасний паровий стерилізатор.

З допомогою насиченої водяної пари здійснює обробку медичних інструментів стерилізатор паровий. Серед головних переваг такого варіанту можна виділити наступне:

— Горизонтальне розташування камери дозволяє максимально комфортно і зручно завантажувати медичні інструменти для стерилізації.

— При виробництві стерилізатора використовують тільки і якісну нержавіючу сталь, що гарантує приладу тривалий експлуатаційний термін.

— Можливість доливати воду дозволяє вбудований парогенератор.

— З допомогою сучасного мікропроцесора відбувається управління приладом.

— Швидкий нагрів і наявність вакуумного сушіння.

— На етапі вступу відбувається очищення повітря від бактерій, а також автомийка.

Висока вартість є головним недоліком парових стерилізаторів.

Ультрафіолетові стерилізатори.

Сьогодні найкращим і новітнім приладом вважаються ультрафіолетові стерилізатори, мають безліч суттєвих переваг порівняно з іншими видами. Серед головних переваг таких стерилізаторів варто виділити наступне:

— Тривалий експлуатаційний період завдяки використанню якісних витратних матеріалів при виробництві.

— Екологічна безпека для людського здоров’я.

— Простий і легкий у користуванні.

— Низька ціна робить його доступним і популярним серед більшості медичних установ.

— Високий рівень ефективності.

— Наявність дистанційної системи контролю, а також можливість налаштування параметрів роботи. Серед корисних опцій варто виділити наявність таймера, контроль інтенсивності опромінення, електромагнітні клапани. Якісні і недорогі лампи бактерицидні доступні кожному в компанії «МедАппарат».

Плазмові стерилізатори.

Зовсім недавно на ринку медичних приладів з’явився новий вид стерилізаторів, принцип дії якого полягає в застосуванні низьких температур і плазми. Такий прилад доцільно використовувати в наступних випадках:

— Коли потрібно стерилізувати вироби з низькою стійкістю до високих температур.

— Для обробки виробів, що мають вузькі і довгі канали.

— Коли потрібно в максимально короткий час провести стерилізацію медичних інструментів.

Серед головних переваг плазмового стерилізатора потрібно виділити наступне: мобільність і оперативність процедури, універсальність, простота в управлінні, можливість налаштування параметрів роботи.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.