Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Де і навіщо використовуються бахіли?

Де і навіщо використовуються бахіли?

Одноразові бахіли - обов'язковий «дрес-код» для відвідування поліклінік, історичних пам'яток, музеїв, лабораторій, стоматологічних та косметологічних кабінетів. Як показує практика, їх використання просто безцінне, особливо в лікарнях. Тому будь-який їх відвідувач просто зобов'язаний купити бахіли, щоб убезпечити себе і оточуючих. Від чого саме? Давайте розберемося в цьому питанні!

Для чого потрібні бахіли в приміщеннях?

  1. Захист від бруду. На підошві ви переносите багато бруду і пилу, особливо в дощову погоду. За допомогою цих одноразових аксесуарів ви збережете приміщення в чистоті.
  2. Запобігання від впливу хімічних сполук. Перед виходом на вулицю ви обробляєте взуття спеціальними водовідштовхувальними засобами, чистите її кремами і т.д. У складі цих виробів містяться хімічні речовини, які несуть шкоду для здоров'я людини.
  3. Протекція від мікробів і бактерій. Це, мабуть, головна функція виробів. Тому медичні підприємства та закуповують бахіли оптом - щоб надати їх кожному пацієнту або працівникам. Якщо говорити про лікарні, то ті мікроби і бактерії, що ви приносите на своєму взутті, можуть сильно послабити імунітет пацієнтів, особливо тих, хто недавно переніс хірургічну операцію. Але крім захисту від мікробів ззовні, вироби захищають і від інфекцій, які «живуть» в клініках. Їх одноразове застосування перешкоджає поширенню збудників різних захворювань.
  4. Захист взуття. У лікарнях та інших подібних закладах підлогу обробляють агресивними дезінфікуючими засобами. Така «хімія» смертельна не тільки для бактерій, але і згубно впливає на стан вашого взуття.
  5. Гарантія чистоти. Бахіли запобігають рознесенню бруду по всьому приміщенню і допомагають зберегти естетичний вигляд.

 

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші новини підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.