Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Чи вірити електронним термометрам

Чи вірити електронним термометрам

Температури людини — простий і точний показник здоров’я. Коли хворіємо чи погано себе почуваємо важливо точно визначити температуру тіла. Від цього залежать подальші кроки людини — полежати під ковдрою з теплим чаєм чи телефонувати в лікарню, якщо цифри на термометрі не вселяють оптимізму.

Особливо важливим є спостереження за температурою у дітей. Адже кожна третя дитина, батьки котрої звертаються за медичною допомогою, має ознаки підвищеної температури. 

Щоб розуміти як проходить захворювання і яке потрібно лікування, неохідно вимірювати температуру не лише в момент огляду, а й впродовж перебігу хвороби та лікування. Тому визначення лихоманки повинно бути точним, надійним для осіб будь-якого віку.

 Традиційно, найпопулярнішим способом визначити температуру є звичайні ртутні термометри. Їх звикли вважати надійними і дуже точними. Проте Американська академія педіатрії рекомендує зменшувати їх використання через ризик отруєння ртуттю і можливі поранення через пошкодження склом.

Також ртутні термометри зовсім не підходять для використання дітьми Найперше, час вимірювання сягає приблизно 7 хвилин. І якщо для дорослого посидіти рівно з холодною скляною штукою під рукою ще можливою, то дітям така процедура зовсім не до вподоби. З мого особистого досвіду вимірювання температури в доньки: потрібно було показати вимірювання на собі, потім на ведмедику, і слонику. Але і така вистава не завжди мала успіх — коли дитина хворіє, вона погано почувається, вередує, їй зовсім не подобається нерухомо лежати з термометром.

Електронні контактні термометри працюють за схожим принципом. Вони звісно швидше вимірюють температуру, але показники дуже різняться від вимірювання до вимірювання. Причини у незначному зміні положення термометра. Важливо щоб він був якомога ближче до судин, які проходить близько до шкіри в цій ділянці. Зміщення на пару сантиметрів дасть зовсім інші результати. Більша тривалість вимірювання здатна підвищити точність вимірювання. Але ж знову — це час декількох хвилин.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.