Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Голки атравматичні полідіоксанон монофіламентний

Голки атравматичні полідіоксанон монофіламентний

Ціна 126.43

Комплект атравматичної голки з ниткою, що розсмоктується або не розсмоктується, називається атравматикою. Атравматичні голки доцільно застосовувати у всіх областях хірургії, а при оперативних втручаннях на судини, серце, м'які тканини застосування атравматики необхідне. Компанія "Укртехмед" випускає колючі, різальні та колючо-різальні (типу таперкат) голки у комплекті з хірургічними нитками.

Атравматичні голки з шовною ниткою складають основу сучасних шовних матеріалів у медицині. Вони являють собою голку з хірургічною шовною ниткою, яка впресована або іншим чином закріплена в голці. При цьому діаметр голки максимально відповідає діаметру нитки, тобто виключається зайвий травматизм тканин, як це буває при проходженні звичайної голки з ниткою.

  Нитка є продовженням атравматичної голки. Це витратний матеріал одноразового використання. Атравматичні хірургічні голки можуть бути доповнені різноманітними видами ниток. Усі комплекти стерильні і не потребують жодної підготовки перед операцією.

  За формою вістря розрізняють голки колючі (круглі), звичайні – прямо-різальні, зворотньо(реверсивні)-різальні, тупокінцеві, у вигляді шпателя і ін.

  Різальні голки можуть порвати судини і збільшити кровотечу, тому призначені тільки для накладення підшкірних швів. Найпоширенішим підвидом хірургічних голок є колючі голки. Тіло хірургічної голки, або місце захоплення, може мати перетин у вигляді кола, овалу, трикутника або трапеції.

  Голки класифікуються залежно від радіуса вигину (кривина), форми вістря і довжини. Кривина голки визначається залежно від того, яку частину кола вона займає. Виходячи з цього, голки бувають 1/4, 3/8, 5/8, 1/2 кола, прямі.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.