Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Хімічний посуд та лабораторне обладнання

Хімічний посуд та лабораторне обладнання

Функціонування лабораторій, дослідницьких центрів, виробничих і наукових установ не може здійснюватися без спеціального лабораторного посуду: тари, контейнерів, вимірювачів і т. д. Скляний хімічний посуд є найбільш популярним серед інших аналогів, а попит на нього зростає з кожним роком.
Лабораторний та хімічний посуд – це особливий підвид ємностей для використання в спеціальних умовах. Для них характерні незвичайні в повсякденному розумінні форми і величини. Також кожен вид має свою специфічну назву: бутлі, колби, пробірки, промивалки, поглиначі, крапельниці, чашки, склянки та ін.

Такий посуд обов’язково повинен бути стійким до хімічних впливів і не вступати в реакцію з поміщеною речовиною. При виготовленні можуть застосовуватися різні матеріали, залежно від того, які речовини в подальшому будуть поміщатися всередину і які характеристики будуть важливі при роботі. Основні – це прозорість і термостійкість, тому більшість лабораторного посуду є саме такою.

Вибір лабораторного посуду.

Купити спеціальні ємності для роботи в лабораторії сьогодні не проблема. Головне – знати, який посуд потрібен і де вигідно здійснювати покупку.

Ще один важливий аспект при виборі – матеріал. І саме про нього ми хочемо зараз розповісти трохи докладніше.

Сьогодні для виготовлення лабораторного посуду застосовують найрізноманітніші матеріали з обов’язковою термостійкістю і хімостійкістю, як наприклад: фарфор, кварцове скло і полімери. Все більшою популярністю користуються лабораторні ємності із пластику (не б’ються, легко миються і швидко висихають). Найбільш затребуваним донині для виконання різних досліджень та аналізів залишається скляний лабораторний посуд. Деякі елементи можуть виготовлятися з гуми.

Лабораторне скло є необхідним при проведенні практично всіх видів науково-дослідних робіт. На нашому сайті представлений хімічний лабораторний посуд наступних видів:

  • мірний посуд. Може бути скляним або пластиковим, відрізняється високою точністю та надійністю;
  • годинники піскові лабораторні. Являють собою скляні колби, наповнені піском. Вони встановлюються на підставки, що виготовляються з кольорового пластику, завдяки чому можуть відрізнятися не тільки розмірами, але й кольором виконання;
  • ареометри. За допомогою даних приладів виконується вимірювання щільності рідин;
  • хроматографічне обладнання. Дозволяє якісно та кількісно визначити необхідні речовини, очистити та виділити їх із розмаїття інших неорганічних і органічних субстратів;
  • лабораторні штативи. Дані пристрої призначені для надійної та безпечної установки інструментів, що використовуються при проведенні досліджень.

Основні вимоги до лабораторного посуду – це міцність і тривалий термін експлуатації, що дозволить забезпечити тривале зберігання реактивів. Важливо також, щоб набір хімічного посуду включав у себе тару, яка не вступає в реакцію з різними речовинами та рідинами, що знаходяться в ній.
Компанія «Система Оптимум» пропонує також безліч інших різновидів хімічного посуду, ознайомитися з якими ви можете на нашому сайті. Якість кожної одиниці продукції підтверджується відповідними сертифікатами. Оскільки ми розуміємо, що лабораторний посуд потрібен науково-дослідним центрам у великій кількості, наша компанія надає можливість покупки продукції у великих об’ємах.

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.