Каталог товарів
Кошик
Немає товарів
Обране
Список обраного пустий

Вся правда про системи для забору крові

Вся правда про системи для забору крові

Найчастіше при зверненні до лікаря, він направляє нас здати аналізи. Найбільш поширеним є аналіз крові. Всі ми ще з дитинства пам'ятаємо як така процедура відбувається: для когось це жахливі муки, а для когось як часто кажуть лікарі "укус комара". Чи знали ви, що ступінь больових відчуттів насправді залежить не від людини або її страху, а від такого елементу як голка для забору крові?

Останнім часом медичні лабораторії все частіше починають користуватися перевагами вакуумних систем для забору крові. І це не дивно, адже вони мають свої переваги як для медичних працівників, так і для пацієнтів.

Детальніше про переваги систем для забору крові (вакуумних).

  1. Вакуумна пробірка повністю герметична, що  захищає медперсонал від інфікування
  2. Міцні пробірки дозволяють здійснити безпечну доставку крові на будь-яку відстань.
  3. Центрифугування до 8 тис. об/хв.
  4. Кількість помилкових аналізів через неправильне взяття проб крові і неправильне співвідношення реагентів помітно зменшується.
  5. Вакуумний метод можна замінити на шприцевий залежно від стану вен. Це дуже важливо при тромбованих або схильних до тромбування слабних венах пацієнтів (літні люди, наркомани та інші), а також у педіатрії,  коли користуватися вакуумним способом просто не можна. Рекомендується для роботи з "тяжким" венозним типом.
  6. Кришка попереджає "ефект аерозолю", завдяки закручуванні (при відкриванні).

    Мінімальний механічний вплив на тканини та виділення тромбопластину забезпечує гострий наконечник. Інноваційна конструкція зрізу проникає в тканину та робить розріз таким чином, що тканина майже не травмується. Голка м'яко проникає в тканину під час введення і виведення, завдяки унікальному покриттю. Тому кров не згортається передчасно. Комфортність і надійність, відсутність болю у пацієнта, кров не зазнає змін, не впливає на якість самої крові, проходження  через голку без пошкодження - основні переваги і причини придбати в лабораторію вакуумні системи для забору крові

Всі товари для лабораторії, і також для забору крові можна купити в інтернет-магазині компанії "Медринок". Ми успішно займаємось продажем медичної продукції для пацієнтів та фахівців. Пропонуємо розхідні матеріали, для медцентрів, клінік, лабораторій. Вся продукція реалізується оптом та в роздріб по всій території України.

Щоб замовити або дізнатися деталі, зателефонуйте чи напишіть нам листа!

Написати нам
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 

Інші статті підприємства

Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create

Контакти продавця

×
+38 (063)  811 08 XX Показати телефони
Працюємо: Пн.- Пт.
з 09:00 до 17:30.
Обід: з 13:00 до 13:30.